που βρίσκομαι: Αρχική σελίδα > Σχόλια
Σχόλια
 • Σχόλια Μαθητών

  • ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ Η φοίτηση στην ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ αποτελεί το καλύτερο κριτήριο για την επιτυχία στις ξένες γλώσσες. Το επίπεδο γνώσεων είναι πού υψηλό και τα μαθήματα γίνονται πολύ κατανοητά. Ειμαι πολύ ικανοποιημένη από τις επιδόσεις μου και γι αυτό ευχαριστώ τη Διεύθυνση και τους καταπληκτικούς καθηγητές μου.
  • ΒΑΚΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Στην ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ μπορεί καποιος να μάθει εύκολα, ξεκούραστα και επιτυχημένα μια ξένη γλώσσα. Η σοβαρότητα συνδιάζεται με το χιουμορ κάνοντας το μάθημα κατανοήτο και ευχαριστό.
  • ΣΑΝΤΕΝΤΙΝΙ ΤΖΕΝΗ Η συστηματική μελέτη, η πολύ καλή οργάνωση και η ευχάριστη διάθεση στην τάξη, ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία μου. Ευχαριστώ την ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ για τις γνώσεις και τις όμορφες στιγμές που μου πρόσφερε.
  • ΚΑΠΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ H ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ μου παρέχει με σοβαρότητα, συνέπεια και συστηματικό τρόπο όλα τα εφόδια για την εκμάθηση ξένης γλώσσας σωστά και σε υψηλό επίπεδο.
  • ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Η πολύ καλή πρόοδος μου οφείλεται στον άριστο τρόπο διδασκαλίας των καθηγητών μου που κάνουν το μάθημα ευχάριστο και αποδοτικό. Ολοι οι καθηγητές βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας.
  • ΠΟΥΛΑΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η άψογη και άρτια καθοδήγηση των καθηγητών, με την επιμέλεια της διεύθυνσης με βοήθησε να πετύχω τους στόχους μου.
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ Παρακολουθώ και θα συνεχίσω να παρακολουθώ μαθήματα στην «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ» γιατί εδώ βρήκα σωστή και αποτελεσματική μάθηση. Η «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ» είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα κέντρα Ξένων Γλωσσών γιατί με βοηθούν γρήγορα και σωστά να επιτύχω στους στόχους μου στις Ξένες Γλώσσες.
  • ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ Μετά από αρκετά χρόνια φοίτησης στο κέντρο Ξένων Γλωσσων «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ» είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το επίπεδο εκπαίδευσης και με τις επιδόσεις μου σε δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους καθηγητές μου γιατί με βοηθάνε να μαθαίνω σωστά. Θα συνεχίσω την προσπάθεια μου ελπίζοντας να έχω πάντα επιτυχίες.
  • ΓΩΓΩ ΧΑΙΔΑ Είναι πολύ ευχάριστο το μάθημα στην «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ. Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί. Μαζί τους και τα πιο δύσκολα μαθήματα γίνοντα εύκολα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα μαθήματα στην «Ευρωπαιδεία» γιατί δε μαθαίνεις μόνο ξένες γλώσσες αλλά και για τους ανθρώπους που ζουν σε άλλες χώρες και για τον πολιτισμό τους. Είναι καταπληκτικά !!!
  • ΗΡΩ ΔΕΔΕ Τα μαθήματα στην «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ» είναι πάντα ευχάριστα και αποδοτικά, χάρη στην πλήρη κατανόηση και υποστήριξη του μαθητή από τη Σχολή. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με την προσπάθεια και την συμπαράστασή τους με βοηθησαν σε όσες εξετάσεις έχω πάρει μέρος να είμαι πάντα επιτυχημένη.
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΒΕΝΤΖΟΓΛΟΥ Ονομάζομαι Ιωαννης Δεβετζόγλου και μένω στα Βριλήσσια. Καθημερινά διανύω την απόσταση Άνω Βριλήσσια - Τούφα Χαλανδρίου για να κάνω μάθημα στο κέντρο Ξένων Γλωσσων «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ». Αυτό και μόνο αποδεικνύει τη σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται στο φροντιστήριο. Στα αρκετά χρόνια που φοιτώ εκ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το υψηλό επίπεδο των γνώσεων και ευχαριστημένος από πρόγραμμα και την εκπαίδευση στην «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ»
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙΤΟΣ - ΣΑΚΗΣ ΔΕΔΕΣ
   Η «ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ» είναι ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών που καθοδηγεί υπεύθυνα τους μαθητές στην επιτυχία. Καθηγητές που επικοινωνούν με τα παιδιά καθώς και εξωσχολικές δραστηριότητες δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και κίνητρο για μεγαλύτερη προσπαθεια...

                                                                             
                                                                              Αν θες επιτυχία
                                                                              σε όλα τα πτυχία
                                                                              τρέχα να γραφτείς
                                                                              στην Ευρωπαιδεία

                                                                              Με μελέτη κι εργασία
                                                                              δεν υπάρχει αμφιβολία
                                                                              κι αν είσαι κι αριστούχος
                                                                              παίρνεις και υποτροφία
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ Στην ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ οι σχέσεις μαθητών & καθηγητών είναι άριστες καθώς και ο τρόπος που γίνεται το μάθημα είνα τόσο ελκυστικός που με έκανε να αγαπήσω τη γλώσσα.
  • ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνεργάζομαι με την ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ πέντε χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί σε όσες εξετάσεις στα αγγλικά & γαλλικά έλαβα μέρος ήμουν επιτυχημένος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ΣΧΟΛΗ για της υποτροφίες που μοιράζει που έχω πάρει και εγώ.
  • ΒΕΛΑΩΡΑ ΜΑΡΙΑ Παρ΄ότι είμαι μαθήτρια σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο, στηρίζομαι στην ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ για να πάρω τα ανάλογα πτυχία στις ξένες γλώσσες, που είναι απαραίτητα για το μέλλον μου στη ενωμένη Ευρώπη
  • ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΝΗ Το μάθημα στην ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ είναι ευχάριστο και έχουν το δικό τους τρόπο να σε κάνουν να μάθεις σωστά. Δείχνουν κατανόηση στα προβλήματα μας και σεβασμό στους μαθητές.
  • ΤΣΟΥΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Η εμπειρία μου απο τις ξένες γλώσσες φέρνει τη σφραγίδα της ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑΣ, χάρις το προσωπικό ενδιαφέρον του διευθυντή της που εκτός των άλλων μας παρείχε και ψυχολογική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα των εξετάσεων που έλαβα μέρος και πέτυχα: LOWER & PROFICIENCY του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE και CERTIFICAT του Γαλλικού Ινστιτούτου.
Προγράμματα Σπουδών