που βρίσκομαι: Αρχική σελίδα > Το Γραφείο > Goethe Zertificat B1
Goethe Zertificat B1

Με την επιτυχή συμμετοχή στην εξέταση Zertifikat Deutsch (ZD)   ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ  αποδεικνύετε ότι κατέχετε βασικές γνώσεις της γερμανικής καθομιλουμένης, οι οποίες σας επιτρέπουν την συνεννόηση σε όλα τα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας. Με αυτήν την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εξέταση αποδεικνύετε ότι είστε γνώστης των βασικών γραμματικών φαινόμενων και ότι βρίσκεστε σε θέση να κατανοείτε και να λαμβάνετε μέρος σε συζητήσεις γύρω από θέματα της καθημερινότητας. Έχετε την ικανότητα επίσης να περιγράφετε γραπτά και προφορικά απλές καταστάσεις και να κατανοείτε κείμενα που αφορούν στην καθημερινότητα.
Οι εξετάσεις του Goethe-Institut απευθύνονται προς όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή υπηκοότητας. Και σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν δύο διαφορετικές  εξετάσεις, η μία απευθύνεται  σε παιδιά και εφήβους και η άλλη σε ενήλικες. Το Φροντιστήριο-Κέντρο Ξένων Γλωσσών  ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ  σας εγγυάται για την επιτυχίας σας.
Εξετάσεις
Οι εξετάσεις για το δίπλωμα ZERTIFIKAT B1 αποτελούνται από 4 ενότητες:
  1. Leseverstehen: Μικρά και Μεσαία κείμενα όπως άρθρα, διηγήσεις, εκθέσεις ή παρόμοια και αγγελίες.
  2. Sprachbausteine: Εξετάζονται οι γραμματικές και οι γνώσεις λεξιλογίου μέσω της δημιουργίας ενός προσωπικού ή ημιεπίσημου γράμματος σε επίσημο γράμμα.
  3. Hörverstehen: Κομμάτια διαλόγων, ολόκληρες συνομιλίες, συνεντεύξεις και μικρά κείμενα. Schriftlicher Ausdruck Δημιουργία ενός προσωπικού ή ημιεπίσημου γράμματος το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει την ανάπτυξη 4 σημείων σε μια λογική σειρά αναφοράς.
  4. Mündliche Prüfung: Διαρκεί περίπου 15 λεπτά και περιλαμβάνει ένα φιλικό διάλογο, ένα μονόλογο και μια συζήτηση.

Πτυχίο ZERTIFIKAT σε 4 χρόνιαΔείτε Επίσης...

Προγράμματα Σπουδών